קוניאק קופרי Cognac Couprie

 
משפחת קופרי (Couprie) מתגוררת במשק רומד (Roumade) משנת 1602.
 
בשנת 1730, פייר קופרי שתל את כרמיו הראשונים בלב שמפניה הגדולה בציר הקוניאק הראשון. הוא קיבל אישור לזקק בשנת 1750.
עד 1953, משפחת קופרי משתמשת 2 מזקקות קטנות של 800 ליטר עבור זיקוק היין של המשק.  בשנה זו,
אנדרה קופרי מחליף את המזקקות הישנות במכונת זיקוק  חדשה ל- 1800 ליטר שהיא עדיין בשימוש עד היום.
כמו כן, אנדרה משנה גם את הכרם על ידי עקירת גפנים ישנות כמו La Folle Blanche הרגישה למחלות העץ.
כיום, הכרם נטועה ב-100% Ugni לבן לייצור יין מזוקק.