קוניאק פול ז'ירו Cognac Paul Giraud

 
למרות הכבוד הגדול שאנו חולקים לכל הקשור למסורת ולמתודולוגיות של השבחת הגפן או תהליך התיישנות של הקוניאק שלנו,
אנו מוכרחים לפנות דרך למודרניזציה. תהליך הזיקוק כבר יותר משלושה עשורים הוחלף לתהליך התססה,
במרתפי הקוניאק כבר עשר שנים משתמשים במכבש פנאומטי ואתר אינטרנט נהיה בן 5 שנים – לפעמים מגיע זמן לשנות משהו.
היום כל זה נהיה שיגרתי, ותוכלו למצוא באתר הרבה מידע – אז קדימה! להתראות בקרוב ב "בוטוויל" או בתערוכה,
שם נוכל לשוחח במקום אמיתי ולא מרחב וירטואלי.
שלכם,
 
פאול ז'אן ז'ירו


לסיפור המלא ←